Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.4g0.8g2.3g
Sokeri 32g129kcal0g31.8g0g0g
Leivinjauhe 1.2g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g1.2g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka1.2g5kcal0g1.2g0g0g
Rasvaton maito valio200g66kcal6.6g9.8g0g0g
Kananmuna, annos 65g65g82kcal7.1g0.2g5.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g25g182kcal0.2g0.2g20g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana780g1378kcal41.2g178.2g53.2g4.6g
Valittu annoskoko390g689kcal20.6g89.1g26.6g2.3g
Annoskoko puolitettuna195g345kcal10.3g44.6g13.3g1.2g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412