Täytetyt paprikat (jauheliha)

Tee jauhelihakastike-mössö, mausta pippureilla, oreganolla ja paprikalla.

Hauduta nesteet pois.

Täytä paprikan puolikkaat mössöllä ja laita päälle goudaviipaleet.

Uuniin 200 asteeseen vajaaks tunniks.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 325 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikuutiot rainbow300g30kcal4.5g4.5g0g0g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)600g150kcal6g33g0g8.4g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g18g2.9kcal0.1g0.5g0.1g0g
Paprika punainen 1349g395kcal12.7g60.7g5.4g25.6g
Jauheliha, sika-nauta 1124g2489kcal196.7g0g191.1g0g
Goudajuusto (Coop x-tra), annos 15g360g1295kcal82.7g0g107.9g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, cremebonjour/cantadou 150g457kcal5.2g6.3g45g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7800g9638kcal615.8g210g699g69.4g
Valittu annoskoko3900g4819kcal307.9g105g349.5g34.7g
Annoskoko puolitettuna1950g2410kcal154g52.5g174.8g17.4g
Arvot/100g100g124kcal7.9g2.7g9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=343560