Poronkäristys

Ruskista käristykseen sopiva poronliha rasvassa paistokasarissa tai padassa.

Lisää joukkoon sipulikuutiot ja kuullota hetki.

Sekoita joukkoon Flora Ruoka, liemitiiviste ja tuorejuusto.

Tarkista maku.

Hauduta 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora culinesse180g1332kcal0g0g147.6g0g
Sipulikuutiot rainbow400g40kcal6g6g0g0g
Flora kevyt ruoka 7%1000g850kcal10g45g70g0g
Tuorejuusto Creme Bonjour Pippuriseos 15% (Creme bonjour), annos 200g400g680kcal30g6g60g0g
Poronkäristys, Polarica1920g2496kcal384g0g115.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7800g10796kcal860g114g785.6g0g
Valittu annoskoko3900g5398kcal430g57g392.8g0g
Annoskoko puolitettuna1950g2699kcal215g28.5g196.4g0g
Arvot/100g100g138kcal11g1.5g10.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=59713