Makkarakastike

Pilko nakit ja paista pannulla niin että saavat väriä ja laita sitten kattilaan.

Kuullota sipuli ja laita makkaroiden sekaan.

Laita rasva pannulle ja anna sulaa, lisää joukkoon vehnäjauhot ja ruskista ne (älä anna palaa!!) Kun jauhot ovat kauniin ruskeat lisää pannulle vesi sekä lihaliemikuutiot ja sekoita niin että seoksesta tulle tasainen.

Lisää sitten seos makkaroiden ja sipulin kanssa kattilaan ja anna niiden vielä kiehuskella kattilassa väh. 15 min. ajan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)21g5.6kcal0.3g1g0g0.4g
Margariini, Flora Kevyt 40%, 5g, 1tl (400g paketti)8.3g32kcal0g0.5g3.3g0g
Vehnäjauho, sunnuntai25g88kcal3g17.8g0.5g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi4.6g13kcal0.4g0.3g1.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Kalkkunanakit (Atria), annos 28g83g83kcal10g2.2g4g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana785g442kcal27.4g43.6g17.8g3g
Valittu annoskoko393g221kcal13.7g21.8g8.9g1.5g
Annoskoko puolitettuna196g111kcal6.9g10.9g4.5g0.8g
Arvot/100g100g56kcal3.5g5.6g2.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113401