Avocadopasta

Valitse pastaksi mieluiten nauhamakaroni eli tagliatelle.

Voit käyttää joko vihreää tai valkeaa.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Lisää tarjoilukulhoon limen- tai sitruunanamehua, valkosipulimurskaa ja runsaasti pieneksi silputtua, tuoretta basilikaa.

Leikaa avokacot kahtia, poista kivi ja lusikoi hedelmäliha astiaan.

Pieni avokadon hedelmäliha haarukalla muusiksi sitruunamehun öljyn ja mausteiden joukoon.

Valuta kypsä pasta ja laita se tarjoilukulhoon.

Sekoita kastike ja pasta.

Raasta päälle tuoretta parmesanjuustoa ja syö.

Hyvää, mutta kovin rasvaista.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 314 grammaa

Lessi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Limemehu (Tymbark), annos 100g8.3g4kcal0g1g0g0g
Valkosipuli 6.7g7.2kcal0.5g1.1g0g0.1g
Basilika, tuore 25g6.8kcal0.8g0.3g0.2g0.4g
Chili paprika punainen8.3g3.3kcal0.2g0.8g0g0g
Avocado, 1kpl n.180g150g281kcal3.9g1.7g29.1g3.6g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g25g97kcal8.3g0g7.1g0g
Avocadoöljy kylmäpuristettu (Olivado), annos 5g6.3g50kcal0g0g5.8g0g
Keitetty makaroni, pasta (1dl 65g), annos 130g163g155kcal4.9g31.9g0.5g1.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana785g1208kcal37.2g73.6g85.4g11.4g
Valittu annoskoko393g604kcal18.6g36.8g42.7g5.7g
Annoskoko puolitettuna196g302kcal9.3g18.4g21.4g2.9g
Arvot/100g100g154kcal4.7g9.4g10.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372292