Suklaamousse

Kiehauta 0,5dl kermaa ja lisää paloiteltu suklaa.

Sekoita kunnes suklaa on sulanut.

Jätä jäähtymään.

Vatkaa loput kermat vaahdoksi ja lisää jäähtynyt suklaaseos.

Sekoita varovasti.

Annostele kahteen lasiin, peitä kelmulla ja anna tekeytyä noin 2 tuntia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fazer Exclusive thin dark suklaa 70%, 80g levy1120g5936kcal88.5g358.4g470.4g0g
Kuohukerma,valio,2dl2800g9520kcal56g84g980g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g30912kcal289g884.8g2900.8g0g
Valittu annoskoko3920g15456kcal144.5g442.4g1450.4g0g
Annoskoko puolitettuna1960g7728kcal72.3g221.2g725.2g0g
Arvot/100g100g394kcal3.7g11.3g37g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=444003