Pakkiksen pastavuoka

Paista jauhelihat ja sipulit.

Mausta.

Keitä makaronit suolavedessä.

Lämmitä 8 dl vettä ja sulata siihen hell-levite.

Yhdistä kaikki voideltuun vuokaan ja ripottele päälle juustoraastetta.

Pasta 175 asteessa, kunnes juusto on sulanut.

NIIN HYVÄÄ!!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 280 grammaa

Spkant
AineksetMääräEnergiaPHRK
Creme Bonjour HELL tuorejuusto 14%, annos 10g399g719kcal29.6g16g55.9g0g
Vesi, vesijohtovesi 1598g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)240g65kcal3.1g11.5g0.5g4.1g
Makaroni, tumma, Myllyn Paras805g2817kcal108.6g527.9g23.3g48.3g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g20g132kcal0g0g14.8g0g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 799g1818kcal151.8g0g135.8g0g
Juusto, Polar 15% (Valio) 8g siivu60g156kcal18.6g0g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7840g11411kcal623.4g1110.8g478.6g104.8g
Valittu annoskoko3920g5705kcal311.7g555.4g239.3g52.4g
Annoskoko puolitettuna1960g2853kcal155.9g277.7g119.7g26.2g
Arvot/100g100g146kcal8g14.2g6.1g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82978