Pastaa jauheliha-tomaattikastikkeessa

Pasta kiehumaan.

Ruskista jauheliha.

Liää joukkooon porkkanaraaste, sipulikuutiot ja tomaattimurska.

mausteita oman maun mukaan.

Valkosipulijauhe, paprikajauhe, mustapippuri, tapasco, pippuriseos ja suola.

Sekoita pasta ja jauhelihakastike keskenään.

Ja on maistuvaa! :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 262 grammaa

Sepsi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sika-nauta jauheliha (Snellman)120g335kcal21.6g0g27.6g0g
Pasta, penne rigate, Rainbow, 85g120g432kcal14.4g90g1.8g4.2g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)111g39kcal1.1g7.7g0.6g1.6g
Porkkanaraaste 200g21g5.7kcal0.1g1.1g0g0.5g
Sipulikuutiot Apetit21g5.5kcal0.3g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana786g1634kcal75g199.6g60g12.6g
Valittu annoskoko393g817kcal37.5g99.8g30g6.3g
Annoskoko puolitettuna197g408kcal18.8g49.9g15g3.2g
Arvot/100g100g208kcal9.5g25.4g7.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=275589