Nakkikeitto (perunat + keittojuurekset)

1. Vesi kiehumaan, lisää keittojuurekset, lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä n. 10min.

2. Lisää pilkotut perunat
3. Pilko nakit, paista pannulla rasvassa ja lisää keittoon.

4. Keitä yhteensä n. 30min.

Varmista kypsyys maistamalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 633 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset, apetit63g16kcal0.6g3g0.2g1.4g
Peruna, keskikokoinen 60g110g66kcal1.6g14.2g0.1g1g
Vesi, vesijohtovesi 156g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1.6g3.9kcal0.2g0g0.3g0g
Nakki,popsi grillinakki63g162kcal7.5g3.5g13.1g0.1g
Flora culinesse (Unilever), annos 500g1.6g10kcal0g0g1.2g0g
Maustepippuri, annos 1g1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana791g516kcal19.8g41.4g29.8g5g
Valittu annoskoko396g258kcal9.9g20.7g14.9g2.5g
Annoskoko puolitettuna198g129kcal5g10.4g7.5g1.3g
Arvot/100g100g65kcal2.5g5.2g3.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=141468