Perukan kaurapaistos

Kiehauta raparperit, sulata voi ja sekoita joukkoon hiutaleet ja sokeri.

Pistä vuoan pohjalle raparperi ja mansikat, päälle hiutaleseos.

Paista esim.

mikrossa 15-30 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 198 grammaa

Teija1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 334g2424kcal4g1.3g271.7g0g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl668g2272kcal93.6g374.3g44.8g73.5g
Sokeri 284g1153kcal0g283.8g0g0g
Mansikka 1671g778kcal8.4g140.4g3.3g31.7g
Raparperi 1003g338kcal6.9g55.1g1g14g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7920g13930kcal225.8g1709.8g641.6g238.4g
Valittu annoskoko3960g6965kcal112.9g854.9g320.8g119.2g
Annoskoko puolitettuna1980g3482kcal56.5g427.5g160.4g59.6g
Arvot/100g100g176kcal2.9g21.6g8.1g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=126557