Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g58g205kcal2.9g40.9g3.5g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g58g82kcal3.2g11.1g2.6g0g
Vispikerma Flora 20%58g129kcal1.8g2.9g11.7g0g
Sokeri 2.9g12kcal0g2.9g0g0g
Mansikka 205g95kcal1g17.2g0.4g3.9g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka15g5.5kcal0.1g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana794g1055kcal18g152.8g36.4g7.8g
Valittu annoskoko397g527kcal9g76.4g18.2g3.9g
Annoskoko puolitettuna199g264kcal4.5g38.2g9.1g2g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397