Tuunattu tuhti pinaattikeitto

Sulata pakastepinaattikeitto kattilassa, lisää joukkoon kevätsipuli.

Paista ja mausta jauheliha haluamallasi tavalla, esim mineraalisuolalla, pippurilla, ripauksella jauhelihamaustetta sekä tuoreella, punaisella kevätsipulilla.

Annostele ensin kulhoon (tai suoraan eväskuppiin) pinaattikeitto, keiton keskelle asettele jauheliha keoksi ja ripottele fetaa päälle.

Kaunista vaikkei niin kevyttä...

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaattikeitto, Apetit, pakaste, 1 pkt150g105kcal3.9g9.8g4.8g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha150g249kcal28.5g0g15g0g
Arla Apetina Feta 3%75g83kcal13.5g1.5g2.2g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g23g6.1kcal0.3g1.1g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana795g885kcal92.4g24.8g44g1.8g
Valittu annoskoko398g443kcal46.2g12.4g22g0.9g
Annoskoko puolitettuna199g221kcal23.1g6.2g11g0.5g
Arvot/100g100g111kcal11.6g3.1g5.5g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=367211