Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 53g381kcal0.6g0.2g42.7g0g
Sokeri 119g483kcal0g118.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 39g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 70g231kcal1.4g2.1g24.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 114g390kcal11.6g79.6g1.4g4g
Ruokasooda 1.8g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g1.8g5.4kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g3091kcal37.2g404g145.2g9g
Valittu annoskoko399g1546kcal18.6g202g72.6g4.5g
Annoskoko puolitettuna200g773kcal9.3g101g36.3g2.3g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465