Jauhelihakastike

400 g kevyt jauhelihaa 10%
500 g tomaattimurskaa
30 g rapsiöljy (Vita D'Or)
1 sipuli
5 valkosipulin kynttä
pizzamaustetta
1 tl suolaa
1 tl pippurisekoitusta

Ruskista jauheliha ja sipulit, lisää tomaattimurska ja mausteet.

Keitä 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 456 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g13g118kcal0g0g13.1g0g
Tomaattimurska 175g52kcal1g9.3g0.4g3.3g
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g175g298kcal33.3g0g17.5g0g
Sipuli (kuorittu)22g5.9kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 8.7g10kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Pizzamauste, 46 g purkki (Santa maria), annos 2g2.2g8.1kcal0.3g1.4g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana798g986kcal71.4g27g62.6g8.2g
Valittu annoskoko399g493kcal35.7g13.5g31.3g4.1g
Annoskoko puolitettuna200g247kcal17.9g6.8g15.7g2.1g
Arvot/100g100g124kcal8.9g3.4g7.8g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=384773