Jauhelihakastike

Kuullota sipuli sekä paista jauheliha (voit myös masutaa jauhelihaa hieman esim.

grillimausteella).

Laita ne tämän jälkeen kattilaan.

Laita rasva pannulle ja lisää vehnäjauhot.

Ruskista venhäjauhot ja lisää joukkoon vesi sekä lihaliemikuutiot.

Sekoita kunnes seoksesta tulee tasainen.

Kaada tämän jälkeen seos jauhelihan sekaan kattilaan ja anna kiehua meidolla lämmöllä vielä väh. 15min.

Halutessasi voit lisätä kastikkeeseen mauksi hieman ketsuppia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 355 grammaa

Mammu84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan jauheliha (Kariniemi), annos 400g75g96kcal11.2g0g6.7g0g
Rypsiöljy Kultasula (Ravintoraisio oy), annos 16g1.5g14kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)32g8.6kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Vehnäjauho, sunnuntai15g53kcal1.8g10.7g0.3g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 263g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.1g12kcal0.4g0.3g0.9g0g
Flora kevyt culinesse (Unilevel), annos 500g9g43kcal0g0g4.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana799g450kcal27.6g25g28.6g2g
Valittu annoskoko399g225kcal13.8g12.5g14.3g1g
Annoskoko puolitettuna200g113kcal6.9g6.3g7.2g0.5g
Arvot/100g100g56kcal3.5g3.1g3.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=113403