Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1400g2324kcal266g0g140g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 300g679kcal48g1.5g54g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g650g182kcal3.9g38.7g1.3g16.3g
Pasta, Pirkka Gnocchi600g2160kcal72g450g6.6g20.4g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 10g28kcal1g4.2g0.2g2.6g
Vesi, vesijohtovesi 800g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7980g10854kcal787g1008g405g85.4g
Valittu annoskoko3990g5427kcal393.5g504g202.5g42.7g
Annoskoko puolitettuna1995g2714kcal196.8g252g101.3g21.4g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.6g5.1g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519