Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 6.8g23kcal0.7g4.7g0.1g0.2g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.1g0.5kcal0g0.1g0g0g
Rasvaton maito valio21g6.9kcal0.7g1g0g0g
Kananmuna, annos 65g6.8g8.5kcal0.7g0g0.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana81g144kcal4.2g18.2g5.6g0.4g
Valittu annoskoko41g72kcal2.1g9.1g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna20g36kcal1.1g4.6g1.4g0.1g
Arvot/100g100g177kcal5.2g22.4g6.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412