DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 21g5.9kcal0.3g0.9g0g0.4g
Porkkana 4.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Ruokasuola jodioitu 0.4g0kcal0g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)6.4g49kcal0.1g0.1g5.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 7.1g12kcal0.1g0.2g1.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.8g0.2kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g144kcal1g4.4g13.2g1g
Valittu annoskoko41g72kcal0.5g2.2g6.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g36kcal0.3g1.1g3.3g0.3g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.4g16.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273904