Maukas raparperipiirakka

Aivan loistava nopea piiras! Raparperin voi korvata marjoilla esim.

mansikka ja vadelma.

Silloin tuon 10g sokerin ja vaniljasokerin voi jättää poes.

Yhden annoksen paino n.90g.

Menee normaaliin piirakkavuokaan.

Uunipellilliseen=tuplaa annos!
ohje:
1. Vaahdota munat+sokeri kuohkeaksi vaahdoksi

2. Sekoita vaahdon sekaan varovasti vuorotellen vehnäjauho+leivinjauheseosta (siivilän läpi), maitoa ja sulanutta voita.

3. Ripottele päälle paloitellut raparperit (joihin on sekoitettu sokerit pintaan)

4.Paista 175 asteessa n. 25 min.

5. Nauti sellaisenaan tai vaniljajätskin tai -kastikkeen kera!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Nannavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 45g327kcal0.5g0.2g36.7g0g
Sokeri 67g273kcal0g67.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 73g252kcal7.5g51.3g0.9g2.6g
Leivinjauhe 3.4g5.9kcal0.2g1.3g0g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen34g11kcal1.1g1.7g0g0g
Raparperi 126g43kcal0.9g6.9g0.1g1.8g
Sokeri 4.5g18kcal0g4.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.8g7.2kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana801g1986kcal30.4g269.8g83.6g8.8g
Valittu annoskoko400g993kcal15.2g134.9g41.8g4.4g
Annoskoko puolitettuna200g497kcal7.6g67.5g20.9g2.2g
Arvot/100g100g248kcal3.8g33.7g10.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=127897