Makaroonilaatikko

Ruskista jauheliha pannulla:
Paistinjauheliha 10 % 400 g
Sipuli 1 kpl
Suola 1 tl
Mustapippuri 1 tl

Keitä makaronit kattilassa:
Makarooni monivilja 200 g
Vettä 1 l
Suolaa 1 tl
Lihaliemikuutio/kasvis 1 kpl

Yhdistä jauheliha ja makaroonit.

Riko ensin kananmunien koostumus lasissa lisää ne sitten jauhelihan ja makaroonin kanssa.

Katso, että
nestepinta jää makaroonilaatikon yläpuolella ja lisää pinnalle korppujauhoja noin 1 rkl.

Paista uunissa 45 min, 200 astetta. 20 minuutin kohdalla vähennä lämpötilaa noin 150 astetta ja anna olla lopun aikaa siinä.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 89 grammaa

Uusitalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha90g149kcal17g0g9g0g
Sipuli 12g3.7kcal0.2g0.6g0g0.2g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.4g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Makarooni, tumma, keitetty (Myllyn paras), annos 100g45g61kcal2.3g11.4g0.6g1g
Vesi, vesijohtovesi 224g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.6g1.8kcal0.1g0g0.1g0g
Korppujauho 1.6g5.7kcal0.2g1.2g0g0.1g
Kananmuna kuorineen punnittu27g34kcal3g0.1g2.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana801g511kcal45.6g27g24.2g2.8g
Valittu annoskoko401g256kcal22.8g13.5g12.1g1.4g
Annoskoko puolitettuna200g128kcal11.4g6.8g6.1g0.7g
Arvot/100g100g64kcal5.7g3.4g3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=187468