Suikalepaistikastike

Ruskista naudan paistisuikaleet ja sipuli oivariinissa kahdessa erässä ja siirrä kattilaan.

Lisää vesi, lihaliemikuutio ja soijakastike.

Kiehauta ja suurusta vesi 1dl - vehnäjauho 30 g seoksella.

Lisää hillosipulit ja hauduta kypsäksi 1-1,5 h.

HOX! Vesi-vehnäjauhosuurus on helppo tehdä tupperin tms. mixerillä, vältyt paakuilta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 358 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hillosipulisäilyke 14g6.8kcal0.2g1.3g0g0.2g
Vesi28g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 8.4g29kcal0.9g5.9g0.1g0.3g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Soijakastike 5.6g3.4kcal0.3g0.5g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi3.1g8.7kcal0.3g0.2g0.7g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5.6g41kcal0g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.6kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Naudanpaisti 141g156kcal30.5g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana805g504kcal65.2g18.6g18.2g2g
Valittu annoskoko403g252kcal32.6g9.3g9.1g1g
Annoskoko puolitettuna201g126kcal16.3g4.7g4.6g0.5g
Arvot/100g100g63kcal8.1g2.3g2.3g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=74579