Mustikkakukko

Sekoita rasva ja desi sokeria.

Lisää jauhot ja leivinjauhe.

Sekoita tasaiseksi ja painele 2/3 osaa syvän uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Kaada mustikat ja loppu sokeri vuokaan.

Tee lopusta taikinasta kansi ja paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 252 grammaa

Piipiainen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leivontamargariini Euroshopper534g3843kcal5.3g5.3g426.9g0g
Sokeri 283g1148kcal0g282.6g0g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Ruisjauho Pirkka1067g3256kcal103.5g651.1g21.3g160.1g
Mustikka2135g711kcal10.7g136.6g8.5g70.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g17961kcal240.4g2161.2g913.4g461.2g
Valittu annoskoko4032g8980kcal120.2g1080.6g456.7g230.6g
Annoskoko puolitettuna2016g4490kcal60.1g540.3g228.4g115.3g
Arvot/100g100g223kcal3g26.8g11.3g5.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133277