Pannukakku (täysmaitoa + voita)

(Reseptistä tulee pellillinen pannaria)

Sekoita kuivat aineet.

Lisää maito, munat sekä sulatettu, jäähtynyt voi.

Kaada taikina leivinpaperille uunipellille ja paista 200-225 asteessa n. ½ tuntia.

Tarjoile hillon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1152 grammaa

Villasukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 2801g1772kcal84g134.5g98g0g
Sokeri 446g1812kcal0g446g0g0g
Leivinjauhe 18g31kcal0.9g6.6g0g0.1g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g14g56kcal0g13.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 385g549kcal48.1g1.2g39.5g0g
Voi 350g2540kcal4.2g1.4g284.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g13521kcal274.4g1207.2g844.4g0.2g
Valittu annoskoko4032g6760kcal137.2g603.6g422.2g0.1g
Annoskoko puolitettuna2016g3380kcal68.6g301.8g211.1g0.1g
Arvot/100g100g168kcal3.4g15g10.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=185979