Mummon lihapullat

Sekoita muna, kermaviili ja sipulikeitto keskenään.

Lisää jauheliha joukkon ja sekoita hyvin.

Muotoile lihapullat ja laita uuniin 200 asteeseen n. 20. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja lihapullien koosta.

Huom! Yksi annos=yksi lihapulla ja tein siis melko pieniä lihapullia.

Reseptistä tulee n. 39 annosta ja yksi annos painaa n. 18 grammaa

Page13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, pirkka 57g324g1037kcal19.8g149.1g38.9g0g
Jauheliha porsaan 12%2269g4810kcal408.4g0g272.3g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g1137g910kcal29.6g45.5g68.2g0g
Kananmuna, keitetty 301g430kcal37.7g0.9g30.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8064g14375kcal991g391g820.6g0g
Valittu annoskoko4032g7188kcal495.5g195.5g410.3g0g
Annoskoko puolitettuna2016g3594kcal247.8g97.8g205.2g0g
Arvot/100g100g178kcal12.3g4.8g10.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=335590