Juusto-parsakaalikastike

2 dl Pirkka ruokakerma 10%
100 g Philadelphia light juusto
500 grammaa parsakaalia
1 tl sitruunapippuria
0,5 tl suolaa

Pilko parsakaali.

Keitä kerma ja parsakaali paistinpannulla.

Laita puoli pakettia tuorejuustoa sekaan mausteiden kanssa.

Sekoita.

Keitä noin 10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 202 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruokakerma, Pirkka 10%100g120kcal2.9g4.5g10g0g
Philadelphia Light tuorejuusto50g95kcal3.9g1.7g8g0g
Parsakaali brokkoli 250g88kcal11.6g4.9g0.8g6.3g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g2.5g4.3kcal0.2g0.8g0g0g
Suola, annos 3g1.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana808g614kcal37.2g23.8g37.6g12.6g
Valittu annoskoko404g307kcal18.6g11.9g18.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna202g154kcal9.3g6g9.4g3.2g
Arvot/100g100g76kcal4.6g2.9g4.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=383484