Himamutakakku

Sulata voi ja sen jälkeen suklaa voin kanssa.

Lisää makeutusjauhe, lisää munat yksitellen, vatkaten voimakkaasti, lisää mantelijauhe.

Paista irtopohjavuoassa noin 10-15 min 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 90 grammaa

Tartsu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa, Fazer Thin Dark113g596kcal8.9g36g47.3g0g
Kananmuna kuorineen punnittu169g213kcal18.6g0.5g15.2g0g
Voi 113g816kcal1.3g0.5g91.5g0g
Canderel makeutusjauhe5.6g22kcal0.2g5.2g0g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g5.6g34kcal1.4g0.4g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g3361kcal60.8g85.2g314g0g
Valittu annoskoko405g1680kcal30.4g42.6g157g0g
Annoskoko puolitettuna203g840kcal15.2g21.3g78.5g0g
Arvot/100g100g415kcal7.5g10.5g38.8g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=204881