Kaalisörsseli (VHH)

Paista jauheliha
kuullota kaali ja sipuli kevyesti paistinpannulla voissa
kuori ja pilko 2 porkkanaa
sekoita vuoassa tai padassa ainekset keskenään
sekoita mausteet veteen ja kaada sekaan (vaihtoehtoisesti voit maustaa jauhelihan ja kaalin paistettaessa)
Paista uunissa, noin 175 asteessa, 1,5 - 2 tuntia tai jopa pidempään.

Mitä kypsempää sen parempaa :)

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Tiinalehtola
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali268g57kcal3.2g9.1g0.5g5.6g
Hirvenjauheliha oma saalis89g100kcal19.6g0g2.7g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.5kcal0.1g1.4g0g0.6g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi8.9g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana810g407kcal46.4g22.4g14.6g13g
Valittu annoskoko405g204kcal23.2g11.2g7.3g6.5g
Annoskoko puolitettuna202g102kcal11.6g5.6g3.7g3.3g
Arvot/100g100g50kcal5.7g2.8g1.8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=213407