DC Coleslaw

Kuori ja raasta porkkana karkeasti.

Laita kaalisuikaleet ja porkkanaraaste kulhoon ja sekoita hyvin suola joukkoon.

Anna olla huoneenlämmössä 15 minuuttia.

Vatkaa keskenään kulhossa majoneesi, ranskankermaa, valkoviinietikka ja sokeri.

Purista neste kaali- ja porkkanaseoksesta ja sekoita hyvin majoneesikastikkeen kanssa, mausta mustapippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Tinge
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 2107g585kcal25.1g85.6g4.2g44.3g
Porkkana 422g138kcal2.6g23.4g0.8g10.7g
Ruokasuola jodioitu 35g0.9kcal0.2g0g0g0g
Majoneesi (kruunu)632g4868kcal6.3g6.3g537.4g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 702g1237kcal13.2g21.8g119.4g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)84g17kcal0g5.5g0g0g
Sokeri 70g285kcal0g70.2g0g0g
Mustapippuri 7g20kcal0.8g2.7g0.2g1.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8120g14302kcal96.4g431g1324g113.8g
Valittu annoskoko4060g7151kcal48.2g215.5g662g56.9g
Annoskoko puolitettuna2030g3575kcal24.1g107.8g331g28.5g
Arvot/100g100g176kcal1.2g5.3g16.3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=273904