Karppaus Lätyt

Vatkaa munat, lisää sulatettu voi ja mantelijauhe.

Lisää kerma joukkoon ja vatkaa, lisää suola

Laita pannu kuumenemaan ja paista letut voissa.

Letut paistuvat nopeasti ja tuoksu tosi hyviltä.

Letun saa käärittyä hyvin.

Täytteeksi sopii hyvin suolainenkin täyte.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 68 grammaa

Jamppa75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton302g432kcal36.3g0g30.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl50g171kcal1g1.5g17.6g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Voi, kotimainen luomu meijerivoi (Arlaingman), annos 15g5g37kcal0g0g4g0g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g45g272kcal9.5g3g24.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g1825kcal93.6g9g152.6g0g
Valittu annoskoko408g912kcal46.8g4.5g76.3g0g
Annoskoko puolitettuna204g456kcal23.4g2.3g38.2g0g
Arvot/100g100g224kcal11.5g1.1g18.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=359703