Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g750g2122kcal34.5g235.4g113.2g41.2g
Purjosipuli 600g137kcal10.9g14.4g1.2g12.6g
Sipulikuutiot rainbow600g60kcal9g9g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]900g2969kcal242.9g0g215.9g0g
Kananmuna kuoreton600g858kcal72g0g60g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%600g960kcal16.2g16.2g90g0g
Valkosipuli 32g34kcal2.5g5.1g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g14279kcal776g560.2g961g109g
Valittu annoskoko4080g7139kcal388g280.1g480.5g54.5g
Annoskoko puolitettuna2040g3570kcal194g140.1g240.3g27.3g
Arvot/100g100g175kcal9.5g6.9g11.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=152574