Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g601g2103kcal30g420.6g36.1g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g601g841kcal33g114.2g27g0g
Vispikerma Flora 20%601g1322kcal18g30g120.2g0g
Sokeri 30g122kcal0g30g0g0g
Mansikka 2103g979kcal10.5g176.7g4.2g40g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka150g57kcal1.5g14.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8172g10848kcal186g1571.2g375g80g
Valittu annoskoko4086g5424kcal93g785.6g187.5g40g
Annoskoko puolitettuna2043g2712kcal46.5g392.8g93.8g20g
Arvot/100g100g133kcal2.3g19.2g4.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397