Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g147g454kcal17.6g83.5g5.9g3.7g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g17g18kcal1.3g2.7g0.1g0.3g
Keiju rypsiöljy (Raisio)12g108kcal0g0g12g0g
Kanasuikaleet kariniemi600g666kcal138.1g0g12g0g
Vesi, vesijohtovesi 3122g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g26g74kcal5.3g1.3g5.3g0.3g
Tomaattipyree, Pirkka168g138kcal5.7g31.9g1.7g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8184g2916kcal336g238.8g74g12g
Valittu annoskoko4092g1458kcal168g119.4g37g6g
Annoskoko puolitettuna2046g729kcal84g59.7g18.5g3g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.9g0.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=207207