Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g3.6g1kcal0g0.2g0g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)3g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha22g36kcal4.2g0g2.2g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow11g38kcal0.9g8.5g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana82g182kcal10.2g17.6g7.8g0.8g
Valittu annoskoko41g91kcal5.1g8.8g3.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g46kcal2.6g4.4g2g0.2g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.5g9.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=54728