Pekonisienipasta

Ruskista pekoni, sienet ja sipuli.

Lisää ruokakerma sitten kun raaka-aineet on kypsiä...

Anna hautua 5-10min..

Keitä pasta samalla.

Tarjoiluun juustoa ja SINAPPIA ;)

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 443 grammaa

Janappa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pekoni, paistettu 14g73kcal2.3g0g7.1g0g
Herkkusieni 3.8g0.6kcal0.1g0g0g0.1g
Pasta Torino tumma12g41kcal2.1g6.9g0.5g0.7g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)9g8kcal0.1g0.3g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g246kcal9.2g14.6g16.6g1.6g
Valittu annoskoko42g123kcal4.6g7.3g8.3g0.8g
Annoskoko puolitettuna21g62kcal2.3g3.7g4.2g0.4g
Arvot/100g100g295kcal11.1g17.5g20g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=96201