Jauheliha-pekonipata

Paista pekoni ja jauheliha, lisää pilkotut porkkanat ja sipulit sekä mausteet.

Lisää vesi ja pasta, anna hautua kunnes pasta on kypsää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 333 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha15g24kcal2.8g0g1.5g0g
Pekoni, filee, rasvaa 18 g 3.1g7.1kcal0.5g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.8g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Pasta, Pirkka Gnocchi6.3g23kcal0.8g4.7g0.1g0.2g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 8.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g113kcal8.2g10.4g4.4g0.8g
Valittu annoskoko42g57kcal4.1g5.2g2.2g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g28kcal2.1g2.6g1.1g0.2g
Arvot/100g100g136kcal9.9g12.5g5.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147519