Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.11g61kcal0.1g0.1g6.7g0g
Sokeri 10g38kcal0g9.5g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.4g1.8kcal0g0.4g0g0g
Kananmuna kuoreton 9g13kcal1.1g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 11g37kcal1.1g7.6g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.6g1kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g305kcal4.6g35.6g15.4g0.8g
Valittu annoskoko42g153kcal2.3g17.8g7.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g76kcal1.2g8.9g3.9g0.2g
Arvot/100g100g366kcal5.5g42.7g18.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059