Paholaisen kakku

Sekoita sulatettu voi, sokeri ja kerma keskenään.

Lisää jauhot + ruokasooda + kardemumma+suola.

Lopuksi lisää kananmunat ja sekoita hyvin.

Paista kakkuvuoassa n. 50 min 180 astetta.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 57 grammaa

Taulumaki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 540g3917kcal6.4g2.2g439g0g
Sokeri 1224g4968kcal0g1222.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 396g565kcal49.5g1.2g40.6g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 720g2377kcal14.4g21.6g252g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1170g4015kcal119.2g819g14g40.9g
Ruokasooda 18g0kcal0g0g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g18g56kcal2g10.8g1.3g5g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8208g31795kcal383g4155.2g1493.8g91.8g
Valittu annoskoko4104g15898kcal191.5g2077.6g746.9g45.9g
Annoskoko puolitettuna2052g7949kcal95.8g1038.8g373.5g23g
Arvot/100g100g387kcal4.7g50.6g18.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=436465