Raparperipiirakka

Vaahdota voi ja sokeri.

Lisää muna hyvin sekoittaen.

Sekoita jauhot ja leivinjauhe ja lisää taikinaan.

Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle, nosta hiukan reunoja.

Kuori raparperit ja leikkaa ne ohuiksi paloiksi.

Sekoita kermaviili, sokerit, muna ja raparperinpalat.

Levitä raparperiseos tasaisesti pohjan päälle.

Kaada seos piirakan päälle.

Paista n.200 asteessa n. 20-30 min. kunnes kermaviili pintakin on saanut hiukan väriä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 129 grammaa

Ammumariu

Ammumariu sanoi...

Kuuluu kaksi munaa yksi taikinaan ja yksi raparperisekoitukseen, ei jostain syystä ottanut kaksi munaa..

perjantai 20.05.2011 klo 11:15

AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 482g3496kcal5.7g1.9g391.8g0g
Sokeri 273g1108kcal0g272.8g0g0g
Muna, annos 60g193g169kcal14.6g1.6g11.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 418g1433kcal42.6g292.3g5g14.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 193g646kcal0.1g157.3g0.1g2.7g
Leivinjauhe 16g28kcal0.8g6.1g0g0.1g
Raparperi 1606g541kcal11.1g88.3g1.6g22.5g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 643g412kcal20.6g31g22.5g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g32g129kcal0g31.8g0g0g
Sokeri273g1109kcal0g272.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g18139kcal191g2311.8g865.4g80g
Valittu annoskoko4128g9070kcal95.5g1155.9g432.7g40g
Annoskoko puolitettuna2064g4535kcal47.8g578g216.4g20g
Arvot/100g100g220kcal2.3g28g10.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=234205