Jauhelihaperunalaatikko

Ruskista jauheliha.

Lado viipaloidut perunat, sipulit, jauheliha ja mausteet kerroksittain voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle ruokakerma, paista 200 asteessa noin 50-60 minuuttia kunnes perunat ovat kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 258 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1601g961kcal24g208.1g1.6g14.4g
Sipuli (kuorittu)294g79kcal3.8g14.1g0.6g5g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1067g2429kcal202.8g0g181.5g0g
Jauhelihamauste, annos 15g40g1.2kcal0g0.4g0.4g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl534g454kcal7.5g23.5g37.4g0g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g8g14kcal0.6g2.6g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 534g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 37g330kcal0g0g37.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g8535kcal477.4g497.4g518g38.8g
Valittu annoskoko4128g4267kcal238.7g248.7g259g19.4g
Annoskoko puolitettuna2064g2134kcal119.4g124.4g129.5g9.7g
Arvot/100g100g103kcal5.8g6g6.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=281082