Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3004g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 721g235kcal3.2g24.9g5g23.8g
Sokeri 255g1037kcal0g255.1g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 114g382kcal0.1g93.2g0.1g1.6g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g33g200kcal2.2g19.2g11.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g3706kcal11g784.8g33.4g50.8g
Valittu annoskoko4128g1853kcal5.5g392.4g16.7g25.4g
Annoskoko puolitettuna2064g927kcal2.8g196.2g8.4g12.7g
Arvot/100g100g45kcal0.1g9.5g0.4g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353