J14 Omenahillo

Pese ja lohko omput kattilaan lisää vesi ja keittele pehmeiksi.

Soseuta ja lisää sokeri.

kiehauta.

Reseptistä tulee n. 80 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 3278g1167kcal5.2g233.1g3g65.6g
Vesi, vesijohtovesi 243g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g607g2368kcal0g594.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8256g7068kcal10.4g1656g6g131.2g
Valittu annoskoko4128g3534kcal5.2g828g3g65.6g
Annoskoko puolitettuna2064g1767kcal2.6g414g1.5g32.8g
Arvot/100g100g86kcal0.1g20.1g0.1g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=441403