Mariannekakku

Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet + karkit keskenään, lisää kermaviili ja jauhoseos taikinaan.

Paista voidellussa ja jauhotettussa kakkuvuuassa 175 asteessa 50 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 46 grammaa

Puikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g71g521kcal0.7g0.7g57.1g0g
Sokeri 76g308kcal0g75.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 59g84kcal7.4g0.2g6g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g36g21kcal1.3g2.6g0.7g0g
Leivinjauhe 1.8g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g3.6g14kcal0g3.5g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 93g319kcal9.5g65g1.1g3.2g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 4.3g16kcal0.8g0.5g0.9g1.3g
Marianne crush 150g54g230kcal0.6g46.1g4.5g0.9g
Voi, 1 tl, 5 g2.9g21kcal0g0g2.3g0g
Sokeri 3.1g13kcal0g3.1g0g0g
Kananmuna kuoreton 2.4g3.4kcal0.3g0g0.2g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g1.4g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Leivinjauhe 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.7g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Marianne crush 150g2.2g9kcal0g1.9g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana828g3156kcal42.4g405.8g146g11.2g
Valittu annoskoko414g1578kcal21.2g202.9g73g5.6g
Annoskoko puolitettuna207g789kcal10.6g101.5g36.5g2.8g
Arvot/100g100g381kcal5.1g49g17.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=102050