Sitruuna-inkiväärikuivakakku

Vaahdota rasva ja sokeri.

Lisää sekaan munat.

Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää taikinaan muutamassa erässä.

Lisää mausteeksi sitruuna-aromia ja teelusikallinen kuivattua inkivääriä.

Rasvaa ja korppujauhota vuoka, kaada taikina tasaisesti vuokaan.

Paista uunin alatasolla 175°C:ssa noin 50 min. Kumoa jäähtyneenä.

Paino raakana 748 g, kypsänä 610 g.

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 37 grammaa

Mkeranen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keiju margariini 60% vihreä nor. suol.1108g6094kcal11.1g11.1g664.8g0g
Sokeri 942g3823kcal0g940.9g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g44g177kcal0g43.9g0g0g
Kananmuna kuoreton 914g1304kcal114.3g2.7g93.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1080g3707kcal110.1g756.2g13g37.8g
Leivinjauhe 55g97kcal2.9g20.9g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8288g30405kcal476.8g3551.4g1543g76.2g
Valittu annoskoko4144g15202kcal238.4g1775.7g771.5g38.1g
Annoskoko puolitettuna2072g7601kcal119.2g887.9g385.8g19.1g
Arvot/100g100g367kcal5.8g42.9g18.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=312059