KarppiMutakakku

Sulata voi ja suklaa, lisää hieman jäähtyneeseen seokseen munat yksitellen vatkaten.

Makeutusjauhetta voit käyttää enemmänkin, lisää seokseen se ja mantelijauhe.

Kaada seos leivinpaperilla vuorattuun irtophjajvuokaan ja paista 200 asteessa n. 10 min. Tarjoa kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 119 grammaa

Orkidea04
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tumma suklaa lidl 81% (Lidl), annos 5.5g33g180kcal3.3g7.5g14g0g
Voi, 1 tl, 5 g87g637kcal0.9g0.9g69.8g0g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton22g70kcal5g2.3g4.5g0g
Makeutusjauhe, Pirkka44g163kcal0.5g40.1g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)218g275kcal24g0.7g19.6g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g13g79kcal3.1g0.9g7.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana833g2806kcal73.6g104.8g230g0g
Valittu annoskoko417g1403kcal36.8g52.4g115g0g
Annoskoko puolitettuna208g701kcal18.4g26.2g57.5g0g
Arvot/100g100g337kcal8.8g12.6g27.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=252156