Mailman paras pannari

Sekoita ensin kuivat aineet kulhossa sekaisin.

Lisää munat, öljy ja maito ja sekoita taikina tasaiseksi mahdollisimman vähän vatkaten.

Kaada leivinpaperin päälle pellille ja paista 200-225 asteessa puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 260 grammaa

Roomeoh
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 692g2375kcal70.5g484.6g8.3g24.2g
Sokeri 340g1378kcal0g339.1g0g0g
Leivinjauhe 13g23kcal0.7g5g0g0.1g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka13g53kcal0g13.2g0g0g
Rasvaton maito valio2130g703kcal70.3g104.4g0g0g
Kananmuna, annos 65g692g872kcal76.1g2.1g62.3g0g
Voi, 1 tl, 5 g266g1944kcal2.7g2.7g213g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8320g14697kcal440.6g1902.2g567.2g48.6g
Valittu annoskoko4160g7348kcal220.3g951.1g283.6g24.3g
Annoskoko puolitettuna2080g3674kcal110.2g475.6g141.8g12.2g
Arvot/100g100g177kcal5.3g22.9g6.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=320412