Juustoinen teeleipä (karppausinfo)

Sekoita aineet sekaisin kulhossa.

Kaada leivinpaperin päälle, paista n. puoli tuntia +200 asteessa, kunnes pinta on vaalean ruskea.

Ripottele kuuman leivän pinnalle vielä juustoraastetta.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 93 grammaa

Bullikas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl262g343kcal34g1.3g22.5g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%23g56kcal3.2g2.5g1.3g11.1g
Vesi, vesijohtovesi 23g0kcal0g0g0g0g
Voi 21g156kcal0.3g0.1g17.4g0g
Juusto, emmentaljuusto, rasvaa 27-30 %, punaleima 90g342kcal25.2g0g27.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana837g1793kcal125.4g7.8g136.6g22.2g
Valittu annoskoko419g896kcal62.7g3.9g68.3g11.1g
Annoskoko puolitettuna209g448kcal31.4g2g34.2g5.6g
Arvot/100g100g214kcal15g0.9g16.3g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=237169