Mansikkakakku

Valmispohja halkaistaan.

Kostuta pohja.

Lisää rahkavaahto, vatkattua kermaa hieman ja mansikat siivuina.

Kansi päälle ja kostuta se. Lisää loppu kerma päälle.

Anna maustua jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 227 grammaa

Toeima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torttupohja (Euroshopper), annos 200g6.3g22kcal0.3g4.4g0.4g0g
Vanilla rahkavaahto mansikka (Valio), annos 100g6.3g8.8kcal0.3g1.2g0.3g0g
Vispikerma Flora 20%6.3g14kcal0.2g0.3g1.3g0g
Sokeri 0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Mansikka 22g10kcal0.1g1.8g0g0.4g
Marli vital-mehu vadelma-mustikka1.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g113kcal1.8g16.2g4g0.8g
Valittu annoskoko43g57kcal0.9g8.1g2g0.4g
Annoskoko puolitettuna21g28kcal0.5g4.1g1g0.2g
Arvot/100g100g133kcal2.1g19g4.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=133397