Siskomakkara keitto (Hajdu)

Kuori perunat paloittele lisää juureskuutiot ja siskonmakkarat, mausta lihaliemellä ja kasvisliemellä sekä maustepippuri.

Lisää vesi, kun soppa kypsää lisää persilja.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 455 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g10g6.1kcal0.2g1.3g0g0.1g
Apetit Juureskuutiot (Apetit), annos 250g6.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Siskonmakkara (Korpela), annos 100g5.4g13kcal0.7g0g1g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Vesi20g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana85g43kcal2g3.2g2g0.6g
Valittu annoskoko43g21kcal1g1.6g1g0.3g
Annoskoko puolitettuna21g11kcal0.5g0.8g0.5g0.2g
Arvot/100g100g50kcal2.3g3.8g2.3g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=271070