Karpalokiisseli

Keitä vesi ja karpalot.

Siiviöi marjat pois.

Lisää kanelitanko ja kiehauta.

Hauduta n. 15 min. Poista kanelitanko.

Kiehauta ja lisää sokeri ja hitunen suolaa.

Liota perunajauhot kylmään veteen ja lisää ohuena nauhana mehun joukkoon.

Tarjoile kylmänä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Mehama
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Karpalo 7.5g2.4kcal0g0.3g0.1g0.2g
Sokeri 2.7g11kcal0g2.7g0g0g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 1.2g4kcal0g1g0g0g
Kanelitanko (Söderman), annos 11g0.3g2.1kcal0g0.2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana86g39kcal0g8.4g0.4g0.4g
Valittu annoskoko43g19kcal0g4.2g0.2g0.2g
Annoskoko puolitettuna22g10kcal0g2.1g0.1g0.1g
Arvot/100g100g45kcal0g9.8g0.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=288353