Mikrosuklaakakku

Sekoita kananmunat rasvan sekaan, älä vaahdota, ja sitten kuivat aineet muna-rasvaseokseen, ensiksi keskenään sekoitettuna.

Taikinaseos silikonivuokaan ja 900W mikrossa paistoaika n.3-4 min. Koristele haluamallasi tavalla.

Valitettavasti ei mikään kevyt versio, mutta näppärän nopea ja herkullinen :)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 60 grammaa

Peppilotta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 70g615kcal0g0g69.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu83g105kcal9.2g0.3g7.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 45g155kcal4.6g31.6g0.5g1.6g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.8g11kcal0g2.8g0g0g
Leivinjauhe 3.5g6.1kcal0.2g1.3g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 14g51kcal2.6g1.5g3g4.2g
Aprikoosihillo (Rainbow)56g111kcal0.6g27.8g0.6g0g
Ecuador 70% tumma suklaa (Lidl), annos 12.5g87g463kcal6.6g26.9g36.5g0g
Sokeri 59g240kcal0g59g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana840g3516kcal47.6g302.4g235.2g11.6g
Valittu annoskoko420g1758kcal23.8g151.2g117.6g5.8g
Annoskoko puolitettuna210g879kcal11.9g75.6g58.8g2.9g
Arvot/100g100g419kcal5.7g36g28g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=151381